Voerman Kunststoffen gaat voor de hoogste kwaliteit

Voerman Kunststoffen levert hoge kwaliteit maatbekers, maatkannen, emmers, kalveremmers, regenmeters, thermometers, meelscheppen, maatvoederscheppen en voerbakken. Door een breed assortiment aan kleuren aan te bieden, voorzien wij de klant in hun behoeften. Onze producten kunnen bedrukt worden met uw eigen logo of tekst waardoor deze zeer geschikt zijn als promotieartikel voor uw bedrijf.  

Meer dan 60 jaar ervaring

Met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van kunststofproducten en bedrukkingen kunnen wij inmiddels zeggen dat onze producten uitstekend aansluiten op de eindgebruikers. Door in te spelen op de daadwerkelijke functie van onze kunststofproducten zijn onze producten stevig en van een zeer goede en sterke kwaliteit waardoor ze lang mee gaan.    

Productie in eigen hand

Onze kunststofproducten worden met geavanceerde spuitgietmachines geproduceerd. Tijdens het productieproces wordt de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden om zo het maximale uit onze producten te halen. Om klanten snel en doelgericht te kunnen helpen werkt Voerman Kunststoffen met een groot assortiment voorraadkleuren. In ons magazijn houden wij van al onze producten voorraden aan met als doel de klant snel en doelgericht te kunnen helpen tegen de beste prijs. Vanuit het magazijn kunnen de kunststofproducten snel bedrukt worden in onze drukkerij. Na het bedrukken van onze kunststofproducten worden ze klaargemaakt voor transport.  

Paard eet uit emmer

Onze mensen

Het team van Voerman Kunststoffen bestaat uit gespecialiseerde machineoperators en productiemedewerkers. Zij zorgen voor professionele en kwalitatieve kunststofproducten. Door de drukkerij in eigen beheer kunnen de ervaren drukkers direct meedenken met de klant. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Binnen ons team wordt veel aandacht besteed aan het opleiden van scholieren. Als erkend leerbedrijf bieden we scholieren de mogelijkheid zich voor te bereiden op het beroepenveld.

Kalf drinkt melk uit een blauwe emmer